fredag, mars 20, 2009

Fredagkväll

Idag skulle jag gå en promenad med Lyle och Aija, men promenaden blev inte riktigt så lång som jag hade tänkt mig eftersom det plötsligt började spöregna. Dessutom var det fortfarande jättehalt längs strandpromenaden. De senaste dagarna har det mest bara varit blank is där och jag börjar faktiskt känna av lite träningsvärk efter att ha gått där. Man måste ju spänna sig hela tiden och gå med små, försiktiga steg. Vi gick därför inte speciellt långt, men var ändå ute i en timme.

På eftermiddagen var jag hos Jonas och packade ihop lite grejer och sedan träffade jag Lena och Aija och tränade lite grann på 33:an. Inte helt oväntat var det inte en enda människa där så här på fredagskvällen. Maria R ringde till Lena medan jag satt och åt min middag från Frasses och jag tror att ordet patetiskt nämndes... Jag (och förmodligen också Lena) föredrar dock att bli kallade seriösa, entusiastiska eller ambitiösa.

Jag nötte på lite med fria följet med Lyle och idag hade han mycket bättre position. Jag tränade också lite på att han ska sitta kvar på inkallningen och hoppet trots att någon kommenderar. Han vill ju så gärna komma/hoppa att han ibland inte sitter kvar. Men efter lite träning funkade det bra. Jag la också ett par platsliggningar medan Lena tränade och lekte med Aija. Han låg väldigt fint så jag hoppas att han kommer att ligga kvar även om någon annan hund går upp på platsliggningen på söndag. Eftersom det känns som att vi har nött lite väl mycket på ettans moment på sistone började jag också lite med inkallning med ställande inför lydnadsklass II och det gick riktigt bra. Eftersom jag lärt in ställandet på det sätt jag gjort har jag i stort sett fått ställandet på inkallningen gratis.

För någon dag sedan såg jag i Malin och Bellas blog att jag blivit utmanad, så eftersom jag just nu inte har något bättre för mig så tänkte jag göra den. Detta är reglerna: Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar… (Jag antar att första frågan är undantagen från den sista regeln???)

1. Vad heter du?
Viktoria
2. Ett ord på fyra bokstäver:
Vill
3. Flicknamn:
Veronika
4. Pojknamn:
Viktor
5. Yrke:
Veterinär
6. Färg:
Violett
7. Klädesplagg:
Väst
8. Mat:
Vinmarinerad fläskfilé
9. Sak i badrummet:
Vattenkran
10. Plats/stad:
Verona
11. En orsak att vara sen:
Väckarklockan ringde inte
12. Något man skriker:
Va!?
13. Film:
V för vendetta
14. Något man dricker:
Vodka
15. Band:
Vikingarna
16. Djur:
Vattenbuffel
17. Gatunamn:
Via Appia
18: Bilmärke:
Volvo
19. Sång:
Visa vid vindens ängar
20. Aktivitet med mer än en deltagare:
Vattengympa

Tanken är också att jag i min tur ska utmana fem nya personer, men jag tror att alla jag känner redan har fått utmaningen. Men skulle det vara någon läsare av min blog som inte fått utmaningen redan- känn er utmanade!

Inga kommentarer: