lördag, juli 07, 2012

Packad och glad

 Chansa övervakar packningen

Idag var det nog sommarens varmaste dag och då är det ju lite trist att vara inomhus och packa, så istället valde jag att lägga mig ute med en bra bok på förmiddagen och gå en promenad med Chansa på eftermiddagen. Vi tog en promenad till älven så att hon fick bada lite och det tror jag hon uppskattade. Jag blev nästan själv lite sugen på att bada, så om det fortsätter att vara varmt så blir det kanske ett dopp i havet i Tåme.

Packningen fick jag därför göra nu i kväll istället eftersom all packning måste vara klar till i morgon bitti. I morgon ska jag vara testledare och figurant på ett MH, så jag åker till Tåme direkt efter MH:t. Jag ser verkligen fram mot lägret och Chansa verkar i alla fall se fram mot något sedan jag tog fram ryggsäcken.

När Chansa var valp var det en som tyckte att hon var så vacker och spådde henne stora framgångar i utställningsringen. Hon har vid upprepade tillfällen sedan dess sagt att hon vill se Chansa i en utställningsring. Så nu hoppas jag verkligen att hon är på klubben den 12:e augusti, för det blir nog Chansas första och enda framträdande i en utställningsring. Jag har också passat på att anmäla henne för att göra exteriörbedömning då, så det blir att slå två flugor i en smäll.

Idag har jag också anmält henne till MT den 1/9 och det ser jag verkligen fram mot att göra. Inte lika mycket som jag såg fram mot MH:t, men det ska bli jättekul att göra ett MT med egen hund efter alla år som testledare/figurant. Dessutom har jag anmält henne till appellen, så nu blir det hårdträning. Hårdträning i spåret blir det förstås på Tåmelägret och jag har höga förväntningar på kursen med Micke Ryberg.

Men nu ska jag packa ett par saker som jag kommit på att jag glömt medan jag satt här och skrev och sedan blir det sängen, för enligt min erfarenhet blir inte mycket sömn nästa vecka :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha så roligt på lägret!!