fredag, oktober 03, 2014

Hemma igen

Igår kom jag hem från London, men eftersom jag varit väldigt trött och haft massor med bilder att redigera så har jag inte hunnit med att uppdatera här i bloggen. Vårt plan hem gick från Stansted 7.25, så vi fick stiga upp 3.30 för att hinna dit i tid. Det gav inte särskilt många timmars sömn eftersom vi inte kom i säng förrän kl 1. När vi skulle åka var tunnelbanestationen i Aldgate East stängd, så vi fick gå till Liverpool Street Station. Som tur var hade vi dock gått den sträckan när vi kom och ett par gånger till så vi hittade ganska bra och kom i tid till tåget till Stansted. 

Det har varit en mycket bra resa och jag är jättenöjd. Dock är jag lite besviken över att vi inte hann med Harry Potter-museet, att jag inte hann gå på LUSH och att jag inte hann gå på någon bokhandel. Dock köpte jag några böcker på flygplatsen, men det är inte riktigt samma sak som att strosa omkring i en bokhandel. 

Eftersom jag prioriterade att hinna med att köpa böcker hann jag inte äta frukost, så jag tog en kopp te och en croissant på planet och sedan sov jag större delen av resan, så det kändes inte lika långtråkigt som resan dit. Det var dock lite kallt att kliva av planet i Skellefteå. Även om vi har haft ganska mulet väder i London så var det ändå ca 20 grader varmt. 

Det bästa med att komma hem var förstås att få tillbaka Chansa. Hon blev jätteglad att se mig, men var också lite jobbig för hon följde efter mig hela tiden och ville hela tiden vara nära mig. Hon hoppade till och med upp i soffan för att vara nära mig och det har hon inte gjort sedan hon förstod att hon inte fick vara i den nya soffan, vilket bara tog ett par dagar. Idag är hon dock lite mer normal. 

Sedan jag kom hem har jag ägnat en hel del tid åt att titta igenom och redigera alla bilder jag tagit. För att det inte skulle bli ett enda jättelångt inlägg i bloggen har jag valt att skriva ett inlägg för varje dag (jag skrev lite i bloggen varje dag medan jag var i London, men det blev bara text eftersom jag inte hade tid att fixa med bilderna, så jag sparade det jag skrev och har nu lagt till bilderna också). Så om någon är intresserad av att läsa om min resa så kan man bläddra neråt för att hitta alla inlägg.

Inga kommentarer: