onsdag, oktober 29, 2014

Skogspromenad och spår

Idag åkte jag och Chansa med mamma till Lappvattnet och passade på att gå en skogspromenad. Vi promenerade myrvägen och så la jag ett spår på tallheden innan vi fortsatte att promenera bort mot sandtaget innan vi tog spåret. Spåret blev drygt 500 m långt och med sex apporter (tre brandslangsbitar, två skogspinnar och en vanlig spårpinne). Det fick ligga ca 45 minuter innan vi gick det. I början spårade Chansa fantastiskt bra, men mot slutet började hon snurra och hittade bl a ett renhorn som hon undersökte. Men mitt i allt snurrande hittade hon ett föremål, fast hon kom inte på det från det håll jag hade gått, och efter det spårade hon bra till slutet.

Förra veckan blev jag omkullsprungen av en vit herdehund som Chansa lekte med. Jag föll baklänges och eftersom jag hade kameran i ryggsäcken landade jag på den. Det gjorde rätt ont i ryggen och jag tappade nästan andan. När jag kom hem och kollade kameran så höll jag nästan inte på att få loss linsskyddet, så den har uppenbarligen fått en rejäl smäll, men den gick att använda. Idag tog jag med den på promenaden för att göra en ordentlig koll om den funkar och det verkar den ju göra.

 Chansa poserar.

 Busig hund.

 Snyggmallen.

 Tokvovve.

 Den lilla hunden och det stora trädet.

Full fart. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken jäkla tur att kameran höll för smällen! Det gär så jäkla ont att bli omkullsprungen också, utan att landa på en kamera. Kram på er!1