söndag, augusti 13, 2006

Bita 1 år

Idag fyller lilla Bita ett år. Fast särskilt mycket vuxnare kan man väl inte påstå att hon har blivit. Fast de senaste veckorna har hon börjat sprätta lite efter hon har bajsat, så kanske hon börjar bli en "stor" tjej. Så här ser hon i alla fall ut idag.


När Myrrha fyller år brukar hon få en skål med popcorn. Det fick Bita också. Myrrha brukar äta sina popcorn ett och ett så det tar en väldig tid innan hon har ätit klart. Jag var helt säker på att Bita INTE skulle äta dem ett och ett och att hon skulle tömma skålen på väldigt kort tid.

Jag hade fel. Först och främst blev hon väldigt tveksam när Jonas ställde ner skålen. Fast han sa varsågod flera gånger vågade hon inte riktigt börja äta. Och när hon gjorde det så vräkte hon inte i sig. I och för sig åt hon dem inte ett och ett som Myrrha, men hon tog det väldigt lugnt. Och när hon hade ätit lite mer än hälften lämnade hon skålen och gick därifrån! Det trodde jag aldrig någonsin att jag skulle få se Bita göra.



Eftersom jag jobbade blev det ingen långpromenad för hundarna, men det tänkte jag kompensera de närmaste dagarna. Vi ska nämligen åka till stugan i några dagar och då ska det bli både långpromenader och spår, hade jag tänkt.

Inga kommentarer: