tisdag, oktober 03, 2006

Glömsk-jag?

I fredags kväll åkte vi till stugan för att vara där ett tag. På fredagkvällen skulle vi äta tacos, vilket inte gick så bra eftersom jag hade glömt en del viktiga saker till det hemma, t ex tacokryddorna och tacoskalen. Dock hade vi annan mat att äta- fläskfilé och pommes med senapssås är inte dåligt det heller- så vi behövde inte svälta. På lördagen var Jonas tvungen att åka in till stan så han kunde hämta de saknade ingredienserna så att vi kunde äta tacos på lördagkvällen istället.

I söndags hade vi tredje träffen på appellkursen och vi skulle ut i skogen och spåra. Vädret var inte det allra bästa, men det gick bra ändå. De flesta hundarna spårade bra, fast det varierade väldigt mycket hur mycket de hade tränat innan. Förutom spår körde vi också budföring, vilket också Myrrha fick vara med på och det uppskattade hon. Jag fick också nöjet att visa hur man leker med en hund för att få fart på den lilla schäferdamen. Jag fick igång henne ganska mycket, men jag personligen skulle nog önska lite mer intensitet. Lite förvånad är jag att det inte är mer fart i en hund från den kenneln.

Tyvärr blev vi tvungna att avsluta kursen ganska tidigt eftersom jag hade lyckats slarva bort mina nycklar och var tvungen att vara hemma innan Jonas åkte för att komma mig in. Nycklarna hittade jag senare på det ställe där jag borde ha letat allra först...

Igår och idag har jag varit i skolan hela dagarna. Otroligt nog fick vi tillbaka tentan som vi gjorde i fredags igår redan! Jag var ganska säker på att jag klarat att få godkänt, men jag fick till och med VG (fast bara för att han varit mycket snäll med rättningen; dock inte bara för mig utan för alla).

Inga kommentarer: