lördag, januari 12, 2008

Fint väder

Jag och Myrrha är fortfarande i stugan och har det mysigt. Igår snöade det ordentligt hela dagen och det var rätt varmt så det var mest blötsnö som kom. Jag var genomblöt när vi kom tillbaka efter promenaden längs elljusspåret. På grund av blötsnön kunde jag inte fotografera något. Det var lite halvjobbigt att gå i blötsnön tyckte jag, men Myrrha tycker att det är rätt kul att springa i snö som inte är alltför djup och som ger lite motstånd. Och det är nog rätt bra motion för henne också.

Idag har vi också varit ute på en promenad. Det är betydligt kallare idag, ca -9 och solen tittade faktiskt fram, så jag tog kameran med mig ut på promenaden.

Kom igen då, nu går vi!

Sa jag gå? Springa menade jag ju!

Ha, där fick jag den jäkla bollen som smiter hela tiden!

Jag tog den igen!
Förutom att fota Myrrha (som enligt Harry är världens mest fotograferade hund), så tycker jag också om att fota is, så det blev några isbilder också.


Vi var ute i en och en halv timme och gick bara efter vägen, men Myrrha blev ändå väldigt trött av promenaden. Hon började gå rätt sakta på slutet och när vi kom in gick hon direkt och la sig i fåtöljen (fast flyttade till sin filt framför kaminen när jag tänt en brasa). Så antingen har hon väldigt dålig kondition eller så börjar hon bli gammal. Jag önskar att det är dålig kondition, för det går att göra något åt, men det är nog så att hon börjar bli gammal och inte orkar lika mycket som förr.

Just nu slöar vi båda två framför brasan. Myrrha sover och snarkar och jag sitter och skriver det här (uppenbarligen), men alldeles strax ska jag läsa en bok och äta lite godis istället.

Inga kommentarer: