onsdag, januari 02, 2008

Nytt år

Så är det ett nytt år. Så här års brukar folk skriva upp sina planer för det kommande året i sina bloggar och dylikt, men jag har inga speciella planer. Myrrha är ju pensionerad från tävlandet, så på den fronten har jag inga planer (även om jag verkligen längtar efter att tävla). Dock kommer jag naturligtvis att fortsätta att träna med henne.

För egen del har jag heller inga speciella planer. Jag kommer förstås att fortsätta att jobba och plugga som vanligt. Dessutom kommer jag säkert att hålla några kurser på klubben för det gör jag ju alltid. Dessutom ska jag säkert hjälpa till på tävlingar, MH och korningar, för det gör jag ju också alltid. Så just nu ser det ut som om 2008 kommer att bli ungefär likadant som 2007, fast med lite mindre resande kanske (fast jag ska åka till Rhodos i maj).

Fast jag har en plan för året och det är att gå ner i vikt. Ja, jag vet att det är ett väldigt vanligt och fantasilöst nyårslöfte, men det är i alla fall i mitt fall väldigt nödvändigt. Jag hoppas också på att det ska hjälpa att skriva det här så att jag verkligen anstränger mig nu när "alla" vet om att det är min plan.

På nyårsaftonen var jag och Jonas uppe på taket på vårt hus och fotograferade fyrverkerier. I vanliga fall brukar det bara vara Jonas som fotar, men i år har ju jag också en kamera som duger något till så jag försökte också fota lite. Det här är några av de bilder jag tog som blev någorlunda bra.


Inga kommentarer: