onsdag, januari 30, 2008

Liten uppdatering


Nu har jag varit lat med att uppdatera bloggen igen, men det beror på att jag inte egentligen har något att skriva. Inte för att det brukar hindra mig, men nu har jag också haft en hel del att läsa i skolan.

I lördags jobbade jag och Myrrha hela dagen. I söndags hade Adam födelsedagskalas, så vi åt tacos i Lappvattnet. När vi kom dit glömde jag Myrrha ute och kom inte på det förrän efter en ganska lång tid. Det är nackdelen med att ha en hund som inte märks särskilt mycket. Jag blev förstås orolig att hon skulle ha gått ut på vägen som ligger farligt nära gården, men hon hade istället gått ut i skogen och var ganska långt borta när jag ropade på henne.

Igår och idag har jag inte varit i skolan, men har haft väldigt mycket att läsa. Igår gick jag därför tre halvtimmespromenader istället för en lång för att varva läsningen med lite frisk luft. Jag kom också på att man faktiskt kan gå till biblioteket och sätta sig när man ska plugga så att man inte lockas att sätta sig och surfa på nätet etc. som är lätt hänt när man är hemma. Så jag har suttit på bibblan i några timmar idag också.

Fast innan jag gick till bibblan gick jag en långpromenad i skogen med Myrrha. Det var riktigt fint väder, -3 grader och soligt, och Myrrha tyckte att det var kul med en ordentlig promenad.

Inga kommentarer: