torsdag, januari 10, 2008

Stugan igen

Den här veckan har jag inte gjort särskilt mycket. Jag (och Myrrha) har jobbat lite grann och när vi inte har jobbat har vi mest varit hemma. Igår tränade vi lite grann ute på postens parkering och Myrrha tyckte verkligen att det var jättekul. När jag tränar med henne blir det en blandning av lydnad och fresstyle, eftersom vi inte ska tävla mer och hon verkar tycka att det är jättekul.

Jag har också fixat med hemsidan som vi ska göra som redovisning av projektet som vi gjorde i England. Jag fattar inte varför vi ska tjafsa med att göra hemsidor och dylikt- det är ju inte så att vi kommer att göra egna hemsidor och använda i undervisningen. Och eleverna lär väl knappast bli imponerade av att vi kan göra hemsidor, för de flesta av dem kan säkert göra det bättre än jag. Fånigt, tråkigt och onödigt, tycker jag. Men det måste ju göras i alla fall.

Nu har jag också kollat resultatet på översättningstentan och jag känner mig ganska löjlig som blir besviken över att bli "bara" godkänd. Jag förtjänar säkert inte bättre, men eftersom jag hittills bara fått VG på alla tentor på engelskan så känns det lite trist att "bara" få G på den allra sista tentan. Men det är klart att jag är glad över att jag blev godkänd i alla fall, det är ju klart mycket bättre än att bli underkänd!

Idag skjutsade Jonas upp mig och Myrrha till stugan och just nu sitter jag framför brasan och skriver. Jätteskönt! Myrrha är för tillfället ute på gården där hon strosar omkring och nosar. Hon har snart varit ute i en halvtimme, så det börjar nog bli dags att ropa in henne. Hon har blivit mer självständig när vi är här, för förut så gick hon bara ut och kissade och stod sedan på bron och ville komma in, men nu kan hon vara ute långa stunder och bara gå omkring för sig själv. På sommaren händer det också att hon lägger sig ute på gården och väljer att ligga där istället för att gå in fast alla andra är inne. Helt klart är i alla fall att hon trivs väldigt bra här.

1 kommentar:

Anonym sa...

Sitta och skriva vid brasan låter helt underbart .. Hoppas du får en trevlig kväll!