tisdag, januari 06, 2009

Kallt!

Jonas jobbade bara halvdag igår, så på eftermiddagen åkte vi upp till stugan. Men ett tag såg det ut som att det skulle bli ett kortvarigt besök där. När vi kom dit var det nämligen bara 9 grader varmt inomhus. Men efter att en granne varit och kollat på värmepannan och fixat lite grann så började det sakta men säkert bli varmare. Att elda lite i kaminen hjälpte också en hel del.

Jag och Lyle var ute en lång stund på gården där vi lekte och tränade lite grann medan Jonas och grannen fixade med värmen. Även om det var kallt så kändes det varmare att vara ute och röra på sig än att sitta inne. Lyle hade förstås inget emot det.

Vi är dock relativt vana att ha det kallt inomhus. När vi kom hem från Stockholm var det bara 13 grader här hemma. Nu har det i och för sig stigit till 14,5, men det är ändå rätt kallt. Speciellt i vardagsrummet, eftersom balkongdörrarna inte håller tätt. Det drar därför ganska mycket och blåsiga dagar kan man se hur ljuslågan fladdrar när man tänder ett ljus. Men nu är ju helgerna över och när folk börjar jobba på företagen i huset kommer det att bli varmare här hemma.

Inga kommentarer: