söndag, november 21, 2010

Harry Potter och dödsrelikerna


Igår jobbade jag, så innan jag började gick jag en promenad längs älven i 45 minuter med hundarna. På kvällen blev det en promenad i koppel längs gångvägarna i området. Vi var ute i ca 45 minuter, innan jag skulle gå på bio. Jag fick ju en biobiljett av min uppdragschef för ett tag sedan och den reserverade jag genast för Harry Potter och dödsrelikerna del 1 och igår var det äntligen dags! Som de flesta Harry Potter-fans har jag ju väntat länge på filmen och den var värd att vänta på. Jag tror att denna kan vara den bästa filmen hittills (ja, möjligen är den första bättre). Det känns nu bara lite drygt att vänta ända till nästa sommar innan del 2 kommer.

Eftersom jag inte jobbar idag hade jag funderat på att träna sök, men bestämde mig för att inte göra det. Det känns som att det är lika bra att ta vinteruppehåll nu, eftersom vi ändå inte kommer att kunna träna på flera söndagar (domarprov, jobb etc) och sedan blir det väl också för mycket snö för sökträning. Vi kommer dock att fortsätta att träna på markeringar under vintern, så att det förhoppningsvis kommer att funka perfekt sedan.

Istället blev det en långpromenad med båda hundarna. Det var -8 och strålande sol, så kameran tog jag förstås med mig. Jag har nu upptäckt att det inte lär bli många bilder med både Lyle och Chansa i vinter eftersom det är helt omöjligt att få till en bra bild på dem båda två. Den enda möjligheten att få Lyle bra på vinterbilder är att överexponera dem lite grann, men då ser Chansa helt konstig ut. Och om Chansa ser bra ut på en bild så ser Lyle mest ut som en svart klump.
Lyle

Chansa

Mitt lilla lakritstroll

Full fart i skogen

Chansa hoppar

Lyle hoppar

Mallemonstret

Jag låter för det mesta inte mina hundar springa med pinnar när vi är ute på promenad, främst på grund av skaderisken. Fast det händer ju att de tar någon pinne då och då och det gjorde Chansa idag. Det var en ganska tunn pinne som hon genast bet av och en bit fastnade tvärs över överkäken, mellan tänderna. Den satt väldigt hårt och jag hade problem att få lös den, men till slut gick det i alla fall.

Inga kommentarer: