onsdag, februari 23, 2011

Bokrea!

För mig har året fyra stora högtider: jul, midsommar, påsk och bokrean. Tyvärr är ju dock bokrean inte en röd dag, men i år inföll den i alla fall på min lediga dag så självklart blev det ett (första) besök på bokrean på förmiddagen. Det kommer säkert att bli fler, men inte så många eftersom jag faktiskt inte läst alla jag köpte på förra årets bokrea.

De böcker jag köpt hittills är:
* Protokollen av Imre Kertész och Peter Esterházy
* Metro 2033 av Dmitrij Gluchovskij
* Den tionde gåvan av Jane Johnsson
* Kära syster av Tawni O'Dell
* 39-årskrisen av Jane Green
* När vi försvann av Cylin & John Busby
* Filosofiska söndagsklubben av Alexander McCall Smith
* Kärlek, vänskap och choklad av Alexander McCall Smith
* Rätt inställning till regn av Alexander McCall Smith
* Livet på Scotland Street 44 av Alexander McCall Smith

När jag kom hem gick jag en timmes promenad med Chansa. Det var kallt, men solen har faktiskt börjat värma lite grann så det gäller att passa på att gå ut medan det är sol. Jag tror att Chansa uppskattade att få röra på sig. Hon är lugn inomhus trots att det blir mindre promenader p g a kylan, men så fort vi går ut märker jag att hon har en massa överskottsenergi, men nu har hon i alla fall blivit av med lite energi.

Mallen i sol och snö

Gör av med lite överskottsenergi

Full fart efter bollen

Problem...

...är till för att lösas.


Eyes on the prize


Vackra Chansa-Fransa



Hopp i ett par olika stilar:


Sedan jag varit ute med Chansa gick jag en lite kortare promenad med Lyle och tog med en av hans många discar för att leka lite. Han har varit trött efter skogspromenaden med Jonas i söndags ända tills igår, så därför blev det bara en kortare sväng med honom.

Det känns som att det blir mycket mer bilder på Chansa än på Lyle i bloggen, men det beror på att han inte är så lätt att fota medan Chansa nästan alltid blir bra på bild.

Lyle har kul.

Hämtar discen.

Lakritstrollet

Finaste killen.

På eftermiddagen kom Ove hit med Ecco för att han skulle vara här ikväll. Lyle var lite grinig när Ecco kom, fast det gick som vanligt snabbt över, och Ecco var grinig mot Chansa (med all rätt). Han bet henne ganska hårt en gång, men eftersom han knappt har några tänder kvar så gör det inget. Hon tar i alla fall inte illa vid sig, utan fjäskar istället lite mer för honom (vilket bara gör honom ännu grinigare).

Chansa och Ecco sover

Inga kommentarer: