fredag, januari 20, 2006

Kyla

Vi har inte gjort så mycket på ett par dar. Igår var det ca -25 grader och idag var det ännu kallare, nästan -30 grader. Inte ens Myrrha har velat vara ute, utan har nöjt sig med att kissa. Ibland har hon inte ens velat bajsa på grund av att hon får köldkramp i tassarna när hon är stilla för länge. Hon har till och med sprungit före mig när vi ska gå in, vilket hon i stort sett aldrig gör. Så mycket har hon aldrig brytt sig om kyla förut, men jag antar att det är lite ovana eftersom det inte har varit så här kallt på väldigt länge.

De här två dagarna har vi mest tränat inne i köket. Metallapportering och vittringsapportering. Metallen går varken bättre eller sämre än förut, men vittringen börjar hon få ganska bra kläm på. Just nu fokuserar vi på att hon inte ska plocka i andra pinnar än min.

Min försvunna mobiltelefon har jag i alla fall fått tillbaka, tack och lov. Visserligen verkar det som om någon har läst mina sms och så, men det lär inte ha varit särskilt spännande.

För ett bra tag sedan sökte jag ett extrajobb som översättare och idag fick jag äntligen svar. Jag ska först göra en provöversättning och sedan ska de avgöra om jag är duktig nog. Det har jag suttit med i några timmar under dagen och det är KUL! Jag hoppas att jag får jobbet, men det kunde tydligen dröja ett tag innan jag får veta nåt. Fast först och främst ska jag förstås koncentrera mig på att göra testöversättningen klar, förstås.

Inga kommentarer: