tisdag, mars 01, 2011

Fint väder

Det vackra vädret höll i sig och eftersom jag var ledig på eftermiddagen så blev det en långpromenad med hundarna.

Lyckliga hundar

Knäppmallen gillar att rulla sig.

Lakritstrollet i skogen.

Chansa på Bambispaning.

Det fastnar en hel del snö på Lyle.

Chansa kastar sig i snön.

En kille med bollsinne.

En malle i full fart.

Lyle är pigg och vill hänga med, men när jag vände och gick hemåt samma väg som vi kom skyndade han sig i förväg. Jag vet inte riktigt om det beror på att han blir trött och inte orkar längre eller om han tycker att Chansa är för jobbig. När jag passade Aija på dagarna hände det att han ville gå hem för att han tyckte att hon var för jobbig, men även om Chansa kan vara en pest och pina så är hon inte lika jobbig med honom som Aija.

När vi kom hem ställde han sig utanför den stängda sovrumsdörren och när jag öppnade åt honom gick han in i buren och la sig. Nu ikväll har han också dragit sig undan och legat i hallen fast jag och Chansa varit i TV-rummet. Det är inte alls likt honom.

Idag har äntligen kursinformationen om Tåmelägret kommit ut på ÖND:s hemsida. Man kan visserligen inte anmäla sig än, men jag vet i alla fall vad och för vem jag vill gå. I år är ju Chansa gammal nog att vara med (även om hon ju var med lite grann förra året också), så urvalet av kurser att gå blir ju betydligt större. Jag längtar!

Inga kommentarer: