fredag, juni 01, 2012

Cykeltur


I onsdags cyklade jag och Chansa upp på klubben och vi hann också med ett träningspass innan städkvällen började. Det gick något bättre än i tisdags, men det var långt ifrån bra. Igår tränade jag också ett par korta pass, som inte heller gick speciellt bra. Hon var ofokuserad och okoncentrerad och inte blev det bättre av att det kom en katt, som satte sig och tittade på oss.

Idag har jag och Chansa tränat ett kort pass på eftermiddagen och även om hon var lite ofokuserad så verkar det i alla fall som att vårt nötande på snabba lägganden har gett resultat. I kväll cyklade vi en sväng längs strandpromenaden. Det var riktigt fint ute och vi cyklade över Älvsbackabron, tog strandpromenaden till Lejonströmsbron och cyklade sedan tillbaka längs strandpromenaden på andra sidan älven.

Vi stannade också två gånger så att hon fick bada lite grann. Det verkar dock fortfarande vara lite för kallt. Hon simmade ett par vändor, men sedan ville hon inte gå i trots att jag kastade en pinne. Jag lyckades också, än en gång, få ett finger i kläm mellan hennes tänder och en pinne. Vid det här laget borde jag veta bättre än att hetsa henne med pinnar, men är man dum så är man...

 Det blödde en hel del, men som tur var hittade jag ett gammalt kvitto i väskan så att jag kunde torka bort det värsta. Ett tag hade jag väldigt ont i tummen och hade svårt att använda den (det är mycket svårt att använda en sax med vänster hand!), men nu har svullnaden gått ner så nu gör det nästan inte ont alls (annars hade jag inte klarat av att skriva detta).

 Plask!

 I det ganska grunda vattnet i "kanalen" vi Kyrkholmen var det nog inte så kallt i vattnet.

 Det gör ont att ha malle...

Inga kommentarer: