torsdag, mars 01, 2007

Bokrea!

Äntligen dags för en av årets stora händelser, bokrean. Jag fick pengar till böcker i julklapp och den här gången har jag faktiskt lyckats spara alltihop ända tills bokrean. Förra året fick jag också pengar, men då handlade jag upp dem med en gång och sedan när det var dags för bokrean hade jag inga pengar alls på grund av att jag var tvungen att köpa dyr och tråkig kurslitteratur istället. Men i år hade jag bestämt mig för att spara alla pengar och jag har väntat och längtat efter bokrean ända sedan i julas.

Därför kan man tycka att det är otroligt konstigt att jag missade bokreans första dag! Trots att jag till och med var ledig i tisdags, som var första dagen. Helt otroligt! Igår var jag på skolan, men kom hem vid halv tre och då gick jag ut och handlade böcker. Men jag hade inte tid att gå och leta särskilt länge eftersom jag också var tvungen att baka kakor.

Kakorna skulle vara till temakvällen på klubben. Det var vad vi i PR-Info inofficiellt kallar "Flumkväll med Torsten", vilket innebär att Torsten kommer och ger tips om folks problem med sina hundar. Det var riktigt mycket folk och till och med mina halvbrända kakor gick åt. Eva hade med sig sin nya "lilla" valp, Vilja- en leonberger. Behöver jag säga att hon var bedårande söt?

Idag har jag varit på min praktikplats och observerat. Egentligen börjar inte praktiken förrän om drygt en vecka, d v s efter sportlovet. Men universitetet har lagt in dessa observationsdagar för att vi ska få tid att träffa handledaren, klasserna o s v. Jag hann dock inte träffa klasserna särskilt mycket eftersom de först såg film, United 93, på engelskan och hade prov på svenskan. Stället känner jag i alla fall till lite grann, eftersom jag ska göra praktiken på Medlefors. Det enda jag oroar mig för är att jag kommer att bli riktigt tjock, för maten där är ju så god!

Inga kommentarer: