söndag, mars 04, 2007

Draghunds-SM

I fredags var jag ledig så jag tänkte gå upp och kolla på Draghunds-SM som ju går här i år. Men först började jag dagen med att plugga lite grann, för jag har en tenta på fredag som jag knappt har börjat plugga till. Så efter lunch begav jag mig upp till campingen för att titta på draghundarna. Men när jag kom dit, ungefär halv två, så hade de redan slutat för dagen för länge sedan!

Så igår gjorde jag ett nytt försök att få se på draghundarna. Jag åt en kombinerad frukost och lunch och kom iväg någon gång vi tolv. Men när jag kom dit så var det i stort sett slut för dagen! Jag hann bara se de sista hundarna gå i mål. Och idag jobbade jag till halv ett så jag räknade med att de säkert skulle vara färdiga långt innan dess, så jag brydde mig inte ens om att gå upp och kolla.

Det kändes lite irriterande faktiskt. Det var väldigt synd att de inte ansträngt sig mer för att föra ut informationen. Visst, det har stått om det i tidningen, men ingenstans har jag kunnat hitta ett program för helgen. Mycket dåligt! Jag vet också att jag inte var den enda som kom dit vid lunchtid och som blev lite snopna när allt redan var över. Förra gången det var Draghunds-SM här hjälpte jag till med att sälja korv och jag har för mig att de då höll på så gott som hela dagen, så det var rätt konstigt att de klarade av allt redan på förmiddagen i år. Inte precis publikvänligt.

Idag har jag jobbat på förmiddagen, men nu ska jag bege mig ut på en promenad med Myrrha (som för tillfället ligger i bädden och snarkar) i det strålande vädret.

Inga kommentarer: