tisdag, mars 06, 2007

Morgonpromenad

Idag började jag inte förrän kvart över ett, vilket innebar att jag kunde ta bussen klockan tio. Därför passade jag på att gå en långpromenad i skogen med Myrrha innan jag åkte iväg. Det är rätt skönt att gå i skogen på morgonen; det är inte så många andra ute då.

Konstigt nog hade jag inte särskilt mycket träningsvärk. Jag var nämligen på Friskis & Svettis igår. Jag och en klasskompis köpte kort någon gång i januari, men det var alltså inte förrän igår vi lyckades pallra oss iväg dit. Och inte hade vi vett att gå på något pass för nybörjare heller, utan hoppade direkt in på ett medelpass! Till min stora förvåning tyckte jag dock inte att det var särskilt jobbigt- min kondition måste vara bättre än jag trodde. Min koordinationsförmåga ska vi däremot inte tala om...

Myrrha var väldigt pigg och glad, till och med så att hon hoppade och skuttade framför mig på stigen. Jag roade henne med att hänga upp en boll i snöre i ett träd så att hon fick kämpa lite för att få lös den. För en gångs skull hade jag faktiskt också kameran med mig så jag tog några bilder när hon kampade med bollen i trädet.




Inga kommentarer: