fredag, mars 16, 2007

Myrrha frisk igen

Igår fick jag veta resultatet på Myrrhas senaste blodprov. Hennes värden är numera inom det normala, vilket känns väldigt skönt. Dock måste hon fortsätta att äta sitt specialfoder och hon får inte äta något fett. Så riktigt frisk är hon i och för sig inte, men hon verkar i alla fall mycket piggare. Igår kväll la jag också märke till att hon inte luktar lika illa ur munnen längre, så det hade säkert också med sjukdomen att göra.

Idag har jag varit ledig på dagen. Myrrha och jag gick en tvåtimmars promenad i skogen på morgonen. Här är några bilder från dagens promenad:




Ikväll har jag jobbat och när jag slutade klockan tio gick jag och Myrrha ut och tränade lite freestyle. Hon blev dock lite väl upphetsad och började hoppa och springa runt istället för att göra de trick jag tänkte träna på. Hmm, det kan vara ett tecken på att jag inte tränar tillräckligt ofta; jag måste nog skärpa mig lite med träningen så att hon blir tillräckligt aktiverad.

När vi kom in var hon fortfarande lite uppe i varv och sprang runt och gnällde ett tag. Men sen fick hon kom upp i soffan och mysa en liten stund och då blev hon lugn igen.

Inga kommentarer: