måndag, mars 19, 2007

Lilla Vilja

Ikväll har vi haft möte i PR-Info-kommittén. Vi ska ju ha en temakväll nästa onsdag då vi inte har någon föreläsning utan istället träffas vi och äter mat och pratar om allt möjligt, inte bara om hundar (även om det förstås ändå brukar bli mycket hundsnack). Den här gången blir det tacos, för det tror vi de flesta gillar.

Eva hade sin nya leonbergervalp med sig. Hon är otroligt söt. Och en tuff liten dam är det också. Myrrha fick säga åt henne ordentligt några gånger och två gånger svarade den lilla damen, som är ca 3 månader gammal, upp mot Myrrha. Jag tror att Myrrha blev lite överraskad, för valpar brukar faktiskt respektera när hon säger ifrån. Den här lilla leonbergerfröken verkar dock göra skäl för sitt namn, Vilja (Antholmens Vilja).

Här är en bild på den lilla söta damen. Jag tog fler bilder också, men ingen av dem blev ens i närheten av bra. Jag hade klubbens kamera och den är inte världens bästa (och kanske är det också så att jag inte är världens bästa fotograf). Men visst kan man se att hon är söt fast bilden inte är den bästa.

Inga kommentarer: