fredag, maj 25, 2007

Allmänlydnadskurs

Igår började min allmänlydnadskurs. Jag hade sagt att jag och Annika, som är min hjälpinstruktör, kunde ta tolv deltagare men tydligen så hade Studiefrämjandet bara ringt tio stycken. Men det blir nog bra ändå. Det var ganska stor variation på hundarna, vilket jag tror kommer att bli väldigt kul.


Igår var jag ledig från skolan, men det innebar knappast att jag var ledig. Jag hade två uppgifter på 1500 ord att skriva + att jag också försökte klämma in att plugga lite till tentan idag. Men då jag knappt hann skriva min litteraturanalys färdigt innan jag var tvungen att gå upp på klubben för att hålla kurs, blev det inte så mycket pluggande.

Det kändes tungt att stiga upp klockan sex imorse för att åka iväg och göra en tenta. Vi är ju så bortskämda med att börja senare på dagen så att jag kan ta åttabussen. Det var en översättningstenta som handlade om miljöproblem. Jag är glad att jag i alla fall tittade lite grann på ett par miljösidor på nätet igår, för jag hade nytta av några ord som jag lärde mig då. Jag tyckte att tentan gick bra och jag är säker på att jag kommer att bli godkänd. Fast det är ju VG jag vill ha och det är jag inte helt säker på att jag får. Min lärare har skickat ut facit till oss nu i eftermiddag och min översättning stämmer kanske inte helt överens med hans, men det behöver ju inte nödvändigtvis betyda att de är fel.

Jag jobbar ikväll och det känns lite tungt eftersom jag är så trött och uttömd i hjärnan. Men det är ju fredagkväll och då brukar det mest bli TV-tittande så jag antar att det inte blir så jobbigt.

Inga kommentarer: