torsdag, maj 17, 2007

Korning på boxerklubben

I morse steg jag upp halv sex för att fara iväg till Umeå för att vara testledare på boxerklubbens korning. Ibland undrar man om det är något fel i huvudet på en som håller på med såna här saker istället för att ligga kvar i sängen när man är ledig som normala människor gör. Jag är mycket tacksam för Inger och Nicke skjutsade dit mig fast de egentligen inte behövde åka dit. Vi kom också fram till Umeå i god tid så jag hann gå banan tillsammans med Kicki innan första hunden.

Under dagen testades fyra boxrar, två schäfrar och två rottisar, så det blev i alla fall inte enformigt. Kul också att alla utom en hund blev godkänd. Nu känns det också som att jag börjar komma in i det här med att vara testledare på korningar. Fast det hjälpte förstås till att jag hade allt i färskt minne sedan i lördags.

Myrrha fick följa med till Umeå och jag tror att hon tyckte att det var kul att få vara med på nånting fast hon fortfarande har ont i tassen. Fast nu hade hon inte bara ont i tassen utan var också mycket dålig i magen. När jag rastade henne tappade hon också sin socka så hon lyckades riva upp såret igen.

Korningen gick rätt fort och vi var färdiga redan före klockan fem så jag var hemma vid halv sju. Då var jag helt slut så jag orkade inte ens fixa någonting att äta. När jag hade vilat ett tag orkade jag i alla fall bada en liten stund och sedan såg vi en film. Även om jag hade svårt att hålla ögonen öppna mot slutet höll jag mig vaken tills filmen var slut. Tack och lov att jag är ledig imorgon så att jag får sova ut då!

Inga kommentarer: