torsdag, maj 31, 2007

Brännboll

I morse bestämde jag mig för att ta cykeln och bege mig till Medlefors för att lämna tillbaka ett par böcker som jag hade lånat i deras bibliotek. Jag misstänkte också att jag av misstag hade lämnat en bok från stadsbiblioteket i Humrummet och det visade sig stämma.

De hade någon sorts friluftsdag och när jag kom var halva skolan i full gång med Burträskbingo. När jag ändå var där så stannade jag för att äta lunch. Och efter lunch var det brännbollsturnering så jag stannade kvar för att titta på det. Och helt plötsligt så var jag också med och spelade brännboll på lärarnas lag. Jag minns inte när jag spelade brännboll senast, men det är många år sedan i alla fall. Jag hade glömt hur kul det är.

Bland lärarna på Medlefors finns det några stycken med ordentlig tävlingsinstinkt och det ledde till att lärarna vann hela turneringen. I och för sig bara med en enda poäng, men det var ändå en vinst. Efter brännbollspelandet skyndade jag mig iväg till ett personalmöte och efter det skyndade jag mig hem för att hinna äta middag innan jag skulle upp på klubben för att hålla allmänlydnadskurs.

Idag började vi träna på hundmöten och på inkallning. Vi delade upp gruppen i två mindre, vilket gjorde allt mycket effektivare. Alla är också väldigt duktiga och klarade t o m att ha hundarna lösa vid hundmöten. Jag tror inte att det kommer att bli några problem för den här gruppen att klara allmänlydnadspasset.

Inga kommentarer: