lördag, april 04, 2009

Veckan som gått

Det var ett tag sedan jag skrev senast så nu kommer en liten uppdatering om vad vi gjort under veckan. Jag jobbade måndag natt, men jag har ju också en klickerkurs på måndagar. Jag jobbade därför först 16.00-19.00 och sedan skyndade jag mig hem och hämtade Lyle och gick in till 33:an för att hålla kurs mellan 20.00 och 22.15. Efter kursen gick jag och lämnade Lyle hos Jonas och var tillbaka på jobbet 23.00 för att jobba till 14.00 på tisdagen.

I onsdags var det temakväll med Torsten uppe på klubben och det var tydligen populärt. Jag tror aldrig att jag sett så mycket folk samtidigt i klubbstugan, inte ens när vi har haft klubbfest! Och vi i PR/info, som funderat på att sluta med temakvällarna för att intresset varit så litet, fick tänka om. Som vanligt var det kul att lyssna på Torsten, även om jag förstås hade hört de flesta av hans anekdoter redan.

Som vanligt har jag också haft Aija på dagarna när jag inte har jobbat. Lyle och Aija funkar riktigt bra ihop. Visserligen slåss de lite då och då, oftast över någon pinne när vi är ute, men de leker och myser också med varann. De leker oftast inomhus och ibland gör de mig galen, som t ex när Lyle ligger under skrivbordet och Aija under min stol och tuggar på varandra. Det är inte särskilt kul att ha benen i närheten av deras tänder. Jag säger åt dem att lägga av och gå och lägga sig och de gör de- i några minuter. Sedan är de igång och leker igen.






Igår tränade vi en stund på 33:an med Lena och Eva. I fria följet nöter vi på positionen och jag passade också på att träna på hoppet eftersom det finns ett hinder där. Vi tränade också på apportering med andras apport. Rutan funkade också bra; jag tror att det är Lyles favoritmoment. Jag började också träna lite på några fler av tvåans moment, t ex fjärrdirigering och inkallning med ställande.

Efter träningen skyndade jag mig hem för att duscha och klä upp mig för att gå på fest hos syrrans kompis Sara och sedan gå ut på Club 27. Jag tycker egentligen inte att det är särskilt kul att gå ut, men det var i alla fall kul att träffa folk som jag inte träffat på länge. Idag är jag både trött och har träningsvärk i benen. Varför jag har träningsvärk vet jag dock inte. Möjligtvis kan det bero på att mina skor inte var särskilt bekväma att gå i, så att jag gått och spänt mig, speciellt utomhus där det var halt.

Idag har jag och Lyle gått en långpromenad på 1,5 timme, men annars har vi mest bara legat och myst framför TV:n. I morgon bitti ska vi gå upp på klubben för att examinera de blivande instruktörerna på Allmänlydnadspasset så nu ska vi alldeles strax gå och lägga oss.

Inga kommentarer: