fredag, augusti 14, 2009

Före och efter

Idag har jag varit ledig och det var otroligt skönt, eftersom det blir min enda lediga dag den här veckan. Först och främst var det skönt med en sovmorgon och att ha tid att ligga kvar i sängen och gosa lite med Lyle innan jag steg upp. Sedan städade jag på förmiddagen och det var minst sagt behövligt. Golven här är inte särskilt praktiska när man har hund, för hundhåren syns väldigt tydligt.

Och efter lunch var det dags för dagens stora höjdpunkt- att fara till syrrans kompis Marie och klippa mig. Jag kommer faktiskt inte ihåg när jag klippte mig senast. Jag minns att jag var på en frisersalong och klippte håret ganska kort i januari 2007 och jag tror att Sara klippte av det lite i julas, men jag var i alla fall i stort behov av att klippa mig. Jag blev också jättenöjd!

Före

Efter

Efter att jag varit och klippt mig skjutsade syrran upp mig och Lyle på klubben för att träna lite med Lena och Martha. På klubben var det fullt med folk och hundar eftersom terrierklubben ska ha utställning där i morgon. Vi började med att lägga en platsliggning och jag och Martha gick och gömde oss. Lyle låg kvar utan större problem (möjligen flyttade han fram en tass) men han gnällde lite grann. Det är ett problem som jag måste ta tag i. Apporteringen funkar fortfarande inte speciellt bra, så där måste jag nog börja om från grunden lite grann. Fria följet går bra och även fjärrdirigeringen. Hoppet funkar väldigt bra med target och inkallning med ställande ser ganska lovande ut. Han älskar att springa till rutan och det funkade bra att springa även till en ruta som inte jag ställt ut. Men han har lite problem med att springa till mitten av rutan så det måste vi nog lite jobba på.

Det känns som att vi har en del kvar att jobba med innan vi kan tävla tvåan och det känns på ett sätt skönt eftersom jag då inte behöver vara ledsen över att jag jobbar och inte kan tävla någon av dagarna i helgen.

Inga kommentarer: