onsdag, januari 20, 2010

Promenader

Chansa

Idag har jag varit ledig på eftermiddagen. Vädret var fint, så jag gick en liten promenad med hundarna. Sådana här dagar längtar jag verkligen efter att gå på riktiga långpromenader, men det går ju inte med Chansa så det får bli korta promenader istället. Lyle skulle dock behöva lite mer motion; han börjar vara en liten fetknopp.

Eftersom solen lyste passade jag på att ta kameran med mig. Det har mest blivit bilder på Chansa på sista tiden, vilket kanske främst beror på att hon är en söt liten valp. Lyle är förstås också söt, men det är han ju alltid. Chansa kommer ju att förändras en del och det är kul att kunna ta lite bilder på henne som valp. När Myrrha var valp hade jag ju bara en sån där gammaldags kamera med film i och därför blev det inte så mycket bilder på henne som valp (fast senare blev hon världens mest fotograferade hund, enligt Jonas pappa). Men det är inte bara för att Chansa är en söt liten valp. Lyle är nämligen väldigt svår att fota på vintern. Han blir mest bara ett svart sudd mitt i allt det vita, så Chansa är mycket roligare att fota just nu.

Hon är inte stilla i många sekunder.

Lilla fröken ful?

Chansa jagar efter Lyle som apporterar snöklumpar.

Full fart.

Kampar med sitt koppel.

Misslyckad, men kul bild.

Världens finaste malle.

Nu i kväll har vi gått ytterligare en promenad tillsammans med Jenny och Mio. Mio tyckte att Chansa var en lattjo liten pryl. Chansa tyckte att han var kul också, fast ibland tyckte hon nog att han lekte lite för våldsamt. Men hon kommer nog att ge igen för det när hon blir lite större. Lyle var inte fullt lika glad. Han ville själv leka med Mio, men Mio var bara intresserad av att leka med Chansa. Och Chansa tackade ju inte nej till det, så nu har jag en väldigt trött mallevalp, som sover gott i sin bädd.

Inga kommentarer: