lördag, augusti 14, 2010

Semester

Nu har jag äntligen semester. I och för sig hade jag ju semester under Tåmelägret, men då känns det som att man skulle behöva en semestervecka för att vila upp sig efter lägret. Men nu har jag "riktig" semester. Jag jobbade onsdagnatt och sedan åkte vi på torsdag morgon. Först åkte vi till Rundvik och hälsade på brorsan med familj. Vi hade en härlig dag i deras stuga och sedan grillade vi hemma hos Erik och Lina innan vi åkte vidare mot Uppsala. Jag lyckades sova lite i bilen, men när vi var framme i Uppsala vid 1.30 var jag ganska trött.

Igår gick vi en promenad och jag hade tyvärr den strålande idén att jag skulle ta de nya skorna som jag fick av Lina för att gå in dem under promenaden, så nu har jag hemska blåsor på båda fötterna. Sista biten gick jag barfota och då lyckades jag dessutom trampa in en glasbit eller nåt i foten så att det blödde lite. Det var trevligt med en promenad, fast det kändes väldigt konstigt att promenera nästan 6 km utan hund.

Det borde kännas skönt att slippa hundarna, men det känns mest bara konstigt. Chansa är hos Susanne och Lyle är hos mamma och de har det säkert jättebra båda två, men jag längtar efter dem i alla fall.

Igår eftermiddag åkte vi och badade. Det blev årets första dopp för mig och det var hur härligt som helst. På kvällen blev det grillat och öl och grogg, Johanna hade med sig sin katt, som jag verkligen blev förtjust i trots att jag egentligen inte gillar katter speciellt mycket. Om jag någonsin ska ha en katt så blir det en bengal. På något sätt påminner lilla Zuki om Chansa.

Just nu sitter jag inte vid min egen dator, men så fort det går kommer jag att lägga ut bilder. Fast just nu ska jag göra mig klar att åka in till Uppsala och gå på American Car Show.

Inga kommentarer: