onsdag, september 22, 2010

Härlig höstdag

Onsdagar är min lediga dag och den här onsdagen vaknade jag upp till en strålande vacker höstdag. Jag hade lite ärenden på stan, men jag tog mig också tid till att gå en långpromenad med hundarna.

Härliga höstfärger

Folk som ser Chansa första gången brukar säga att hon är så vacker, men de har aldrig sett henne så här.

Chansa retas med Lyle

Bushundar

Lakritstrollet Lyle

Charmtrollet Chansa

Snyggaste mallen

Mina fina hundar

Trots att det är onsdag idag så har jag inte varit på onsdagsträningen. Syrran fyller år idag, så istället för att träna hund har jag varit i Furuögrund och ätit tårta. Det var faktiskt rätt skönt att inte vara på onsdagsträningen, för det känns ibland som att jag är på klubben jämt. Lite träning har det dock blivit idag. Jag har tränat apportering med Chansa och som vanligt slutar det med att jag blir frustrerad och irriterad.

Det är kanske synd att klaga för hon älskar apportering, men hon älskar det lite väl mycket enligt min mening. Hon griper med hela munnen, vilket gör att hon tuggar och hon är så intensiv att hon trycker upp apportföremålet rakt i magen. Jag funderar på att lära henne att avlämna framifrån, för det verkar som det enklaste (även om en färdig apportering just nu känns lååååångt borta).

Inga kommentarer: