måndag, september 27, 2010

Ännu en härlig dag

Idag var det ännu en härlig höstdag, men dagen började inte speciellt bra. Jag hade glömt att ställa klockan och vaknade 7.20. Jag börjar jobba 7.30, så det blev lite stressigt. Hundarna fick kissa på gräsplätten utanför innan jag cyklade till jobbet. Jag var på jobbet 7.40, så jag blev ju inte allt för försenad. Dock var jag lite orolig över hur Chansa skulle klara att bli lämnad så där i all hast utan att ha blivit rastad ordentligt och fått mat, men det hade jag inte behövt oroa mig för.


När jag slutade 9.00 gick jag och hundarna en långpromenad i skogen i det härliga vädret. Jag tog till och med fika med mig eftersom jag inte hunnit äta något tidigare. Vi var ute i nästan två timmar och självklart hade jag kameran med mig.

Höst.

Höstfärger

Finaste Lyle.

Ännu en bild på Lyle (det gäller att passa på innan snön kommer för då blir det i stort sett omöjligt att ta bra bilder på honom.

Chansa har hittat bollen och kommer tillbaka med den i full fart.

Världens finaste hundar.

Här brukar det vanligtvis inte finnas vatten, men Chansa gillade att det fanns där nu.

Plask!

Lyle tigger när jag fikar.

Chansa och Lyle på en sten.

På vägen hem upptäckte jag att Chansa haltade lite. Förmodligen gjorde hon sig illa när hon hoppade ner från stenen de poserade på. Det är ganska högt på ena sidan, men på den andra sidan är det inte speciellt högt. Men som vanligt tänkte hon inte före hon handlade, så hon fick gå i koppel resten av vägen hem. Nu haltar hon inte längre, men det blir nog en vilodag för henne i morgon ändå.

Inga kommentarer: