söndag, september 26, 2010

Skogspromenad

I helgen har jag jobbat, men jag har hunnit med att promenera med hundarna också. Igår började jag klockan 10, så jag gick en timmes promenad med dem innan jag började jobba. Efter jobbet gick jag en promenad med Lyle och tränade lite uppletande och lite dirigering med honom.

Jag la också ett spår till Chansa, så när jag hade tränat färdigt med Lyle gick jag hem och hämtade Chansa för att gå spåret med henne. Spåret hade jag lagt på en äng med ganska högt gräs och det var ca 200 m långt med lite godis i spåret och en boll i slutet. När jag släppte på henne på spåret ville hon först bakspåra, vilket troligtvis beror på att jag bundit upp Lyle lite för nära spårstarten, men sedan jag styrt henne åt rätt håll for hon fram som en liten ångvält i spåret. Min uppgift när vi spårar är mest att vara ankare och hålla ner tempot lite.

Idag började jag jobba klockan 12 och eftersom vädret var strålande blev den en långpromenad i skogen med hundarna innan jag cyklade till jobbet. Kameran hade jag med mig.

Lyle ligger i det frostiga gräset.

Chansa funderar på att hoppa på Lyle.

Kamphundar

Snygga Lyle

Chansa njuter

Inga kommentarer: