onsdag, augusti 17, 2011

Bilder från Romelsön

Idag har jag, syrran och mamma varit i Piteå och shoppat. Jag handlade dock inte särskilt mycket- det blev bara en filt, nya gardiner och en T-shirt. Jag och Chansa gick en timmes promenad på morgonen och när jag kom hem bar jag bara in mina saker och cyklade sedan upp på klubben. Det var rätt mycket folk på klubben och eftersom det var första deltävlingen i lydnadscupen så blev det mest att prata med folk.

Men när lydnadscupen var klar tränade jag ett pass med Chansa. Speciellt avlämningarna framifrån på apporteringen funkade bra idag. I måndags hade vi möte i tävlingssektorn och då cyklade jag upp lite tidigare för att hinna träna lite. Då krånglade hon lite med hoppet; hon la sig istället för satte sig på andra sidan. Men idag hade jag ett ganska högt hinder och då funkade det hur bra som helst.

Nu har jag också fått tillbaka grejen som jag behöver för att föra över bilder från kameran till datorn, så nu har jag kunnat flytta över bilderna jag tog när jag och Chansa var ute på Romelsön.

Chansa poserar på en stor sten.

Birgitta tyckte att Chansa var lite mager, men jag tycker att hon är riktigt fin- välmusklad och inget överflödigt fett.

Barnen kastade pinnar åt henne i sjön.

Man kan inte ta fel på att hon tyckte att det var kul.

Plask!

Lisa kastar ut en pinne till Chansa, som kommer i full fart.

Inga kommentarer: