onsdag, augusti 03, 2011

Halt matte

Igår hade jag fortfarande väldigt ont i foten, så jag ringde till vårdcentralen för att kolla upp det. På den första vårdcentralen jag ringde hann jag inte ens berätta vad som var problemet innan hon avbröt mig och tyckte att jag skulle gå till en sjukgymnast :-( Men på det andra stället lyssnade hon i alla fall och jag fick komma redan igår eftermiddag.

Det visade sig att ett ledbandsfäste i foten blivit utslitet. Antagligen hände det på Tåmelägret när jag skulle gå ut som figurant i rutan med kullen i hörnet. Då jag klättrade nerför stupet rullade några stenar undan och jag fastnade med foten. Det gjorde rätt ont, men det blev mycket bättre redan efter ett par dagar. Jag har dock känt av det lite grann när jag gått mycket eller stått länge, men promenaden från Morö Backe i lördags blev en för stor påfrestning.

Nu är jag i alla fall sjukskriven resten av veckan och sedan börjar ju min semester på måndag. Det känns skönt att vara ledig, men det är förstås lite trist att inte kunna göra något. Igår fick jag ställa in den planerade spårträningen och inte kan jag promenera med Chansa heller.

Igår kväll cyklade jag en sväng med henne och nu i kväll cyklade vi en kortare sväng ner till älven där hon fick simma lite grann. Det var en riktigt varm och skön sommarkväll och ljuset var fint, så jag tog kameran med mig.

Badsugen mallinutt.

Plask!

Stegrar sig i vattnet.

Hon gillar verkligen att bada.

Skakar sig i motljuset.

1 kommentar:

Jenny sa...

Åh vad trist med foten :-( Ledband är sketna när de inte sköter sig. Hoppas det blir bättre snart.
Vilka fina bilder, så där hurtigt beter sig inte Uzie men hon protesterar ju inte heller numera när jag vill att hon ska simma.
Kram på er!