söndag, mars 25, 2012

Snö

Igår kväll snöade det hela kvällen och det var fortfarande alldeles vitt i morse, även om det var plusgrader. Jag försökte ta en lång sovmorgon eftersom jag ska jobba i natt, men jag kunde inte sova så istället steg jag upp och gick en långpromenad på två timmar med Chansa.

Hoppar upp på en ensilageboll.

Rullar sig som vanligt.

Hon försvann nästan under snön när hon hoppade ner i diket.

Kämpar för att komma upp ur diket.

Full fart.

Fjant-mallen tycker inte om att bli blöt om tassarna det finns ingen risk att hon smutsar ner sig i pölarna som tinat fram.

Min Chansa.

Hoppar efter en snöklump.

Ligger och väntar medan jag tömmer snön ur skorna när vi kommit ut på vägen (det gick inte så bra att gå i skoterspåren). 

Världens snyggaste malle tränar på att stå stilla.

Får inte ta godiset förrän jag säger till.

Den här veckan har det blivit mycket jobb och lite hundaktiviteter. I onsdags var jag på Medlefors på morgonen, cyklade hem och gick en timmes promenad med Chansa och cyklade sedan tillbaka för att äta lunch och hålla lektioner hela eftermiddagen. I torsdags var det som vanligt jobb hela dagen, men på kvällen promenerade/sprang vi en sväng. Vi har sprungit ett par gånger och det går bättre och bättre (för mig; för Chansa är det ju inga problem att springa de korta sträckor som vi springer). I fredags cyklade jag en sväng med henne, men det blev en kortare sväng än jag hade tänkt mig eftersom de höll på med något vägarbete på vägen där jag hade tänkt cykla.

Igår jobbade jag också hela dagen och på kvällen tog vi det bara lugnt. Idag har vi ju redan promenerat en lång sväng och hunnit med att sova ett par timmar. Jag har också kammat + dammsugit Chansa eftersom hon löser väldigt mycket hår just nu. Men nu ska jag alldeles strax ge mig iväg ut och springa med henne innan det är dags att bege sig till jobbet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Usch, jag får ångest bara av att höra att det snöat hela natten - någonstans alls. Jag är såååå färdig med vintern, år som det här är det en väldig tur att jag inte bor längre norrut. Ibland är det inte lika illa men i år så är det illa.
Kram på er!