söndag, mars 11, 2012

Solig söndagspromenad


I morse blev det en välbehövlig sovmorgon och när jag steg upp strålande solen från en klarblå himmel, så självklart blev det en långpromenad. Jag packade ner kameran och fika i ryggsäcken och sedan begav vi oss ut. Jag var lite osäker på hur skoterspåren skulle vara att gå på, men jag chansade på att de skulle hålla. Det gjorde de och vi promenerade länge längs skoterspåren. Konstigt nog var det inte speciellt mycket folk ute, förutom vid grillstugan/pulkbacken (dit de flesta verkade ha kört bil, trots att det går alldeles utmärkt att promenera dit).

Jag och Chansa stannade vid en lada där vi satte oss i solen och njöt en stund medan jag fikade. På hemvägen var det inte riktigt lika roligt att promenera. Det hade mulnat ordentligt och det innebar att alla som var ute med skoter bestämde sig för att åka hem, så det vimlade av skotrar och det innebar koppel på. Dessutom var sista delen av skoterspåret inte så lätt att gå på längre. Solen hade ju legat på länge och jag trampade igenom hela tiden.

Men det har varit en riktigt härlig dag och vi var ute i 3 timmar. Hade det bara inte blivit mulet så hade vi varit ute ännu längre, men jag är glad att vi hunnit hem innan det började snöa. 

 Ligger och väntar på lov att få hämta kongen.

 Även Chansa sjönk igenom ibland.

 Glad malle på promenad.

 Rullar sig.

 Hämtar kongen.

 Sötnos.

 Sitter i solen och njuter.

Snyggaste mallen.

Inga kommentarer: