söndag, juni 17, 2007

Badbilder

Jag har jobbat inatt och slutade 8.30, så när jag kom hem tyckte jag att det var lika bra att gå en långpromenad med hundarna på en gång. Jag antog (felaktigt) att det inte skulle vara så mycket folk ute och promenera längs strandpromenaden en söndag morgon så det blev dit vi gick.

Fria är en liten vattenälskare som mer än gärna badar, så därför fick hon gå kopplad nästan hela tiden. Hon har nämligen inget vett när det gäller var det är lämpligt att bada. Men vi stannade i alla fall på ett par ställen så att de båda fick bade lite grann.

Jag tog en del bilder, men de blev inte särskilt bra. Min "nya" kamera gick nämligen sönder efter cykelturen med Hekla i torsdags :-( Som tur var gäller garantin fortfarande, men jag måste skicka in den på lagning och det kommer att ta två till fem veckor. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan den; jag hade ju nästan blivit beroende av fotograferandet. Här är i alla fall några av dagens bilder.

Myrrha fick bada först, men höll sig helst på grunt vatten.

Myrrha på djupt vatten. Om någon undrar varför hon inte tar bollen fast den ligger så nära så beror det på att hon bara kan ta två simtag fram mot bollen- ligger den längre bort än så vänder hon in mot land.

Här hämtar hon bollen, som lyckligtvis flöt in närmare land och kom inom hennes "två simtags-radie".

Fria sitter och väntar på sin tur.

Frias tur att simma. Bollen var för stor för henne, så hon fick simma efter pinne istället (hon har den faktiskt i munnen, även om det ser ut som att den sticker ut ur nosen).

Fast Fria simmar också gärna utan bollar eller pinnar att hämta.

Medan hundarna badade kom den här lilla familjen förbi i hopp om att det var mat jag kastade i vattnet.

Inga kommentarer: