söndag, december 23, 2007

Första blogginlägget från stugan

Nu har vi fått bredband i stugan så numera kan jag både surfa, maila och uppdatera bloggen när jag är i stugan. Rena lyxen!

Myrrha hjälpte som vanligt till när jag slog in några julklappar.

I fredags åkte jag, Myrrha och Adam buss till Byske för att hälsa på syrran. Vi började med att klä granen, för Hugo hade väntat hela dagen på att vi skulle komma och klä hans gran (hittad, nedsågad och hemfraktad med fyrhjuling av honom själv). Fast när allt kom till kritan så var TV-spel lite viktigare än att klä granen. Frasse hjälpte dock till med att ta ner bollarna istället för att hänga upp dem. Hugo hänger bollar i granen, medan Frasse plockar ner dem.
Frasse

Seadn bakade vi pepparkakor och kokade glögg. Per och Camilla kom och Malvina hjälpte till med pepparkaksbaket, medan Edvin mest var rädd för Myrrha. Malvina bakar pepparkakor.

Efter baket var det dags att spela spel. Vi började med att spela När & Fjärran, vilket jag och Fia vann överlägset. Sedan spelade vi Geni och Schlagerspelet tills Per och Camilla gick hem vid halv tolv. Precis när de gick kom Fredrik och Carola och vi fortsatte att spela Schlagerspelet och Sverigespelet till halv två.

Jag sov över hos Fia och på lördagen åkte vi in till stan. Fia och Matte skulle julhandla lite så Frasse fick följa med mig hem ett tag. Sedan gick jag, Jonas, Fia, Matte och barnen ut och åt med pappa. Det var rätt mycket folk ute så vi fick vänta rätt länge på maten så det blev lite stressigt för mig som skulle börja jobba klockan fyra.

I natt har jag alltså jobbat och det blev en ganska jobbig natt. Inte för att min brukare var krävande utan för att Myrrha var det. Hon blev nämligen dålig i magen (antagligen Chilis kattmat som hon hann äta upp i ett obevakat ögonblick) och var tvungen att gå ut vid halv nio, elva, halv två, halv fyra och halv sju. Det blev därför inte mycket sovande för min del.

Idag jobbade jag till klockan två och då jag slutade kom Jonas och hämtade mig och Myrrha för att åka iväg till stugan. Precis när jag hade loggat ut på jobbet började det snöa, men det snöade tyvärr inte särskilt mycket. Nu ska jag äta en god middag och sedan blir det säkert lite spel.

Inga kommentarer: