tisdag, december 18, 2007

Tillbaka i vardagen

Ja, nu har jag varit hemma i en vecka och vardagen börjar komma ikapp. I tisdags var jag ledig från skolan och då passade jag på att julpynta lite här hemma. I onsdags hade vi redovisning av lingvistikprojektet och så jobbade jag, Anette och Rosa med vårt projektarbete. I torsdags hade jag en tenta i översättning. Jag tyckte att den var svår, men jag tror nog att jag klarat den i alla fall. Förhoppningsvis med ett VG. Eftersom jag hittills under engelskan aldrig fått "bara" G på någon tenta så vill jag gärna ha VG på den allra sista engleskatentan också.

I fredags skulle jag egentligen ha varit i skolan, men jag och Anette lyckades tigga till oss att slippa åka buss i flera timmar bara för att utvärdera englandsresan. Så i fredags gick jag en långpromenad i skogen med Myrrha och sedan slappade jag resten av dagen.

I lördags jobbade jag och eftersom Jonas var i Stockholm tog jag Myrrha med mig på jobbet. Hon var jätteduktig och skällde knappt alls på ljuden som grannarna gör, inte ens på den konstiga grannen som bankar i väggen långa stunder.I söndags hade jag klickerkurs och vi höll till uppe på campingen eftersom en av kursdeltagarna jobbar där och hade fixat lokal där även hundarna fick komma in. Då kunde vi varva mellan att vara ute och träna och inne och prata, vilket var ganska skönt. Även om det inte var så kallt så blir man lite kall av att vara ute långa stunder.

Sedan har jag inte gjort särskilt mycket, förutom promenerat med Myrrha, läst och sett på TV. Idag ska jag dock åka till stugan och vara där en dag och det kommer att bli väldigt skönt för både mig och Myrrha.

Inga kommentarer: