torsdag, februari 26, 2009

Solsken

Äntligen har det blivit lite varmare, lite soligare och därmed lite roligare att vara ute och promenera! Jag och Lyle promenerade längs strandpromenaden igår. Jag börjar dock vara trött på grävarbetet de håller på med som gör att de har stängt av på vissa ställen så att man måste gå omvägar för att komma ner till älven. Men att jag fick gå längs vägen istället för standpromenaden gjorde i alla fall att jag fick se och kunde fota de här vackra istapparna:





Och självklart blev det också en del bilder på Lyle:
Lyle vill så gärna att jag ska ta fram bollen.

Beredd att fånga bollen.

Hämtar bollen.

Fångar bollen i luften.

Fångar bollen igen. (Och nej, man kan inte hoppa såhär och landa på fötterna.)

Igår var det ju onsdag, vilket förstås innebar inomhusträning. Det var bara jag och Frida, så träningen blev ganska effektiv. Det var också bra för Lyle och Nemi att "umågs" lite grann, tror jag. Lyle och Nemi kommer inte alls överens (kanske för att de egentligen är ganska lika), men det gick ändå riktigt bra att träna tillsammans. I alla fall fram till dess att jag och Frida konstaterade att det ju faktiskt gjck riktigt bra, för precis då passade de på att börja gapa på varann....

Idag har jag ockå Lyle också gått en promenad i solskenet. Egentligen hade jag tänkt gå till skogen ovanför lasarettet, för det var väldigt länge sedan jag promenerade där (sist hade jag både Myrrha och Lyle), men det visade sig att det inte var någon som trampat upp några stigar där. Istället fick vi promenera längs gångvägen och Lyle fick roa sig med att springa efter bollen lite grann.
Lyle vill att jag ska sparka iväg bollen.

Kommer tillbaka med bollen jag sparkade.

Lyle har kul i en snöhög.

Tjoho!

Inga kommentarer: