måndag, juni 07, 2010

Lite bilder från helgen

Mycket sömn blev det ju inte i helgen, så det kändes väldigt tungt med en vanlig arbetsdag idag. Hundarna har dock fått en vilodag med bara ett par korta promenader. Nu ikväll gick jag förbi lekparken och fick idén att miljöträna hundarna där. Lyle tyckte att det var jättekul. Gunga kan han ju redan och nu har han också åkt karusell och rutschkana, balanserat på rörliga plattformar och sprungit genom tunnlar (med samma underlag som rutschkanor.

Chansa tyckte också att det var kul, men hon var mest uppjagad över vad Lyle gjorde att det var svårt att få henne att göra nåt ordentligt. Hon hoppade upp på karusellen och satt kvar på den trots att jag snurrade på den och det var ju i alla fall bra. Hon hoppade också upp på ett par plattformar (inte rörliga), men hon har ju alltid så bråttom så hon hoppade bara upp på dem och sedan ner igen på en gång så jag hann aldrig ens berömma henne. Någon kväll ska jag bara ta Chansa med för att miljöträna lite grann för förutom att det är kul så tror jag att det är bra för hundarna.

Någon gång ska jag också ta Lyle och kameran med mig dit. Jag ska ta den lilla, gamla kameran för att kunna filma när han gungar, springer, hoppar och klättrar. Igår hade jag den nya kameran med på tävlingen och här är några av de bilder som jag tog under gårdagen.

Jackpot i full fart på fotbollsplanen.

Mallemonstret kan verkligen springa fort.

Chansa brottar ner Jackpot.

Jackpot svarar med att bita Chansa i tassen.

Upp med dig då, latmask, nu ska vi springa!

Mallemonstret anfaller!

Kastar sig över Jackpot.

Sparka hur mycket du vill, jag flyttar inte på mig!

Världens vackraste mallehuvud.

Finaste lilla lakritstrollet.

Hoppar och fångar bollen.

Lyle räcker ut tungan åt Nikkie.

Hoppa gillar han.

Inga kommentarer: