onsdag, juni 02, 2010

Några fler bilder från helgen

Det här är några av de bilder som jag tog under helgen i Markaryd. Jag håller fortfarande på att lära mig min nya kamera, så alla blev väl inte jättebra. Men övning ger färdighet, sägs det ju.

Järnvägsstationen i Bastuträsk

En byggnad vid järnvägsstationen i Bastuträsk

Lagan, vid Solhaga.

Majenforsens kraftstation

Majenforsens kraftstation från en annan vinkel

Maskrosknopp

Den här bilden gillar jag.

Små vita blommor i grönt gräs.

Blomma

Regndroppar

Pensé

Hamnen i Sundsvall i morgonljus


Igår var det tillbaka till den vanliga vardagen, vilket innebar jobb på kvällen. Men på dagen gick jag först en promenad med Chansa. Lite träning på stadga i sitt och ligg blev det också + lite träning på "loss". Hon har varit jätteduktig på det, men nu börjar hon få lite väl mycket social kamp. Om jag håller i ett föremål och säger "loss" så släpper hon inte, även om jag är passiv och inte drar emot. Om jag släpper kommer hon och trycker upp föremålet mot mig, så det handlar inte om att hon vill behålla dem för sig själv. Då kan jag också säga "loss" och då släpper hon föremålet på marken. Men så vill jag ju inte ha det, så det kommer att bli en del träning på det framöver.

Sedan tog jag en kort promenad och tränade med Lyle. Innan tävlingen kommer jag att köra hårt med att träna på inkallning med ställande och läggande, vittringsapportering och fjärrdirigering eftersom det är de moment som vi antingen har mest problem med eller har tränat för lite på. Sittande i grupp och rutan, speciellt då inkallningen från rutan, tränade jag också på eftersom det är något osäkra bitar. Övriga moment kommer jag dock inte att peta något med innan tävlingen. Det mesta funkade bra igår, utom inkallning med ställande och läggande. Han stannar inte i tid på ställandet, men när jag kommenderar ligg så ställer han sig jättebra. Knäppa hund!

Inga kommentarer: