torsdag, oktober 14, 2010

Snö


I morse när jag vaknade var marken täckt av snö och det blåste ordentligt så att blötsnön yrde. Jag var inte speciellt pigg på att gå ut, men hundarna tyckte att vädret var fantastiskt. Chansa var så till sig att hon glömde bort att kissa och bajsa, så jag fick gå en längre sväng än vanligt.

Jag har jobbat idag, men när jag kom hem från jobbet tog jag hundarna på en promenad så att de skulle få leka lite i snön. Solen hade börjat kika fram lite vid det laget så jag tog kameran med mig. Tyvärr visade det sig när jag la in bilderna i datorn att skärpan var urusel på varenda bild. Jag var först orolig att kameran hade gått sönder, men sedan upptäckte jag att inställningarna var ändrade. Det är dock lite mystiskt eftersom jag inte lånat ut kameran till någon. Bilden ovan är den enda som blev någorlunda bra; även om skärpan är usel så tycker jag om färgerna och energin i den.

Igår kväll gick jag upp till klubben med båda hundarna. Först klickertränade jag med Gittan och Ulle och sedan var jag ansvarig för kvällens träning. Jag hade tänkt hinna med att träna med båda hundarna, men jag hann bara med att träna med Chansa. Bland annat gjorde jag en budföring och det börjar hon verkligen bli riktigt duktig på.

Inga kommentarer: