tisdag, maj 02, 2006

Klickerkurs

Myrrha var nog rätt trött efter helgen, för hon lät mig sova ända till halv tio idag. Då jag stigit upp gick vi en kort promenad och sedan sov hon hela förmiddagen. Sen gick vi ännu en kort promenad längs strandpromenaden och sedan sov hon hela eftermiddagen.

Nu ikväll höll jag klickerkurs på pudelklubben. Vi hade lite problem med att hitta en plats att hålla till på, eftersom det var någon sorts löpartävling där vi hade tänkt vara. Så till slut åkte vi till bilprovningen och körde kursen där. Vi tränade främst på fritt följ och läggande under gång. Alla är på lite olika nivå, vilket jag bara tycker är kul.

Myrrha hade tydligen vilat upp sig nog under dan, för hon var verkligen pigg och alert när jag använde henne för att visa några saker. Och hon skötte sig väldigt bra som låg kvar i bilen fast bakluckan var öppen så att hon hade kunnat hoppa ut när hon ville. Trots att hon såg att jag höll på med de andra hundarna (som jag var omåttligt populär hos tack vare att jag hade korv i fickan) låg hon kvar. Jag är riktigt stolt över henne.

Inga kommentarer: