söndag, juli 09, 2006

Regn

Jag jobbar idag, men på mina lediga timmar passade jag på att gå en promenad i skogen. Det kändes betydligt svalare idag. Det är inte ofta man betraktar 25 plusgrader som svalare, i alla fall inte i den här delen av världen :-D Jag har inte fotograferat så mycket på sistone så jag tog också kameran med mig.

Här är några bilder på hundarna när de poserar på en sten.



Och så några bilder på Bita






Vi mötte också en hund i skogen. Kopplen hade jag stoppat ner i ryggsäcken, men jag satte dem vid sidan och höll bara fast Bita i halsbandet. Hon var dock helt tyst fast goldentiken inte lydde sin husse utan sprang fram till oss. Eftersom hon var tyst belönade jag Bita genom att släppa henne så att hon fick leka. Här är några bilder på Bita och Sally, som goldentiken heter.




Vi promenerade ovanför klubben och där finns en låda, som antagligen en gång använt som gömställe i söket. Nu ligger den upp och ner i skogen och det samlas en hel del vatten i den. Hundarna brukar dricka ur det, men Myrrha nöjer sig inte med att dricka.



Vi gick inte särskilt långt, men vi var ute rätt länge. Vi stannade och vilade lite grann då och då. Hundarna busade en hel del, men även de hade vett att vila lite grann.




Vi var ute i två timmar, men det var en liten aning för länge. När vi var på väg hem kände jag några regndroppar, men jag hade inte vett att skynda mig hemåt utan stannade och fotograferade lite till. Jag hittade nämligen ett perfekt motiv för Allt om hundarns fototema för juli, bär. Men innan jag hunnit ta bilden klampade Myrrha in och åt upp blåbären som jag skulle fotografera.


Innan vi ens kommit halvvägs hem ökade regnet i styrka och snart vräkte det ner. Jag blev helt genomblöt och hundarna var också ordentligt blöta.



Just nu ligger de och sover och förhoppningsvis torkar de snart. Själv ska jag ta en dusch och sedan ska jag jobba igen.

Inga kommentarer: