fredag, april 20, 2007

Jämförelse

Igår satt jag och kollade lite i min blog från den här tiden förra året och upptäckte att det är väldigt stor skillnad i hur långt våren hade kommit då jämfört med nu. Den här bilden tog jag den 21 april 2006, på en promenad med Stina och Maria R (och Myrrha, Hekla, Tikka och Fauni förstås)
och den här bilden tog jag idag på samma ställe som föregående bild
Skillnaderna mellan då och nu är med andra ord ganska stora. (Man kan också ganska tydligt se att jag hade en bättre kamera förra året.)

Jag och Myrrha gick ut på en skogspromenad direkt jag steg upp vid niotiden och vi var ute ca 1,5 timme. Myrrha var dock lite konstig. När vi kom in på brukshundklubbens elljusspår blev hon liksom nervös och gick och tittade sig omkring och vädrade efter nåt i alla riktningar. Hon följde med när jag gick, men stannade hela tiden upp för att titta sig omkring och vädra. Jag la märke till att älgar hade ätit på träden som de fällt vid sidan av spåret, så det skulle ha kunnat vara orsaken till hennes nervositet. Fast vi har ju mött älgar förr, öga mot öga till och med, och då har hon ju inte varit ängslig så det kan också ha varit något annat.

Jag hann ta ett par bilder innan batterierna i kameran tog slut.

Vacker hund.

Attack!

Inga kommentarer: