torsdag, april 05, 2007

Påsklov!

Nu är det påsklov! Ja, egentligen har jag haft påsklov sedan i tisdags. Jag var ledig igår och då gick jag och Myrrha en långpromenad i skogen. Vädret var inte direkt kul eftersom det bara var en plusgrad när vi gick ut (det var lite varmare när vi kom hem igen). Dessutom småsnöade det lite grann. Myrrha tyckte förstås inte att det gjorde något, men jag var inte helt positiv.

Men det jag var mest missnöjd med var att det var så halt. I skogen var det i stort sett bara is överallt och när det dessutom snöar lite grann på det blir det riktigt halt. Jag fick därför trippa omkring lite försiktigt i skogen, och att trippa försiktigt är inte riktigt min stil. Flera gånger var jag nära att ramla, men jag lyckades hålla mig på fötterna.

Idag hade jag också tänkt gå en långpromenad i skogen, men idag blåser det alldeles för mycket. När jag var ut och rastade Myrrha såg först knappt nånting för att håret blåste i ögonen och när jag vände och gick hem var det så mycket motvind att jag trodde att jag skulle blåsa bort (tur att man inte är någon mager liten tjej).

I eftermiddag ska vi åka iväg till stugan och vara där över påsk. Det ska bli riktigt skönt att åka dit, även om jag förstås hade hoppats på bättre väder. Men hur som helst så är det skönt att vara där och slappa, spela lite spel, äta god mat och godis och sitta framför brasan och läsa en bra bok. Men nu ska jag gå ut på stan och köpa en doppresent till lille Frans, som ska döpas på lördag och sedan ska jag packa för att åka till stugan.

Inga kommentarer: