fredag, april 06, 2007

Långfredag

Igår när vi kom till stugan gick Jonas iväg på en promenad med Myrrha, medan jag låg inne framför brasan och läste en bra bok. De var dock inte ute så värst länge på promenad eftersom det blåste väldigt mycket och när det dessutom började regna så begav de sig hemåt. Detta är några fina bilder som han tog på henne under promenaden.





Idag är det långfredag och enligt traditionen ska man ta det väldigt lugnt den här dagen. Men ogudaktiga som vi är gjorde vi precis tvärtom. Efter frukost gick jag, Jonas och Jonas pappa ut på en promenad med Myrrha. Vi gick över på andra sidan älven och följde älven uppåt. Där har vi i stort sett aldrig gått förut så det var ju lite nytt att se. Det var öppet vatten på många ställen längs älven och ibland önskar man ju att man hade en hund med lite förstånd, för Myrrha begriper inte att man inte kan gå ut i vattnet och dricka hur som helst.

Vi var ute lite mer än en timme, även om vi egentligen inte gick särskilt långt. Sedan gick vi hem och fikade, för att därefter ge oss iväg på nästa promenad. Då gick vi upp till grillplatsen för att se om det överhuvudtaget var möjligt att gå dit upp och för att se om det fanns ved där uppe ifall vi skulle vilja grilla senare under helgen. Det gick alldeles utmärkt att gå dit och ved fanns det, med grillringen saknades! Vi satt där och vilade och solade ett tag och till och med Myrrha valde att vila lite grann.




Vi var ute lite drygt en timme till och när vi kom tillbaka hade också Bosse dykt upp. Myrrha var då så trött att hon knappt orkade hälsa på honom. Hon var tyvärr dålig i magen igen och det märktes att hon inte var riktigt pigg för hon sov hela kvällen medan vi åt middag och spelade spel. Jag var för övrigt inte helt frisk själv heller, för jag hade väldigt ont i halsen.

Inga kommentarer: