torsdag, april 12, 2007

Skogspromenad

Igår var det första onsdagsträningen så jag och Myrrha promenerade till Bilprovningen, där vi håller till nu tills det har torkat upp på klubben. Det var en hel del folk där, ungefär 16-17 pers borde det ha varit. Det blev dock inte så värst mycket träning för mig och Myrrha. Det känns helt enkelt inte lika kul att träna när man inte har något att träna för. Jag körde dock lite freestyletricks och började också att försöka lära Myrrha att gå fot på höger sida- något som antagligen kommer att bli mycket svårt.

Men mest blev det att jag stod och pratade. Jag kommenderade också Maria i lydnadsklass II och det behövde jag öva på eftersom jag ska vara tävlingsledare på Åbyn-Byske BK om ett par veckor. Men jag behöver nog läsa på de nya reglerna lite mer innan dess.

Idag har jag och Myrrha gått en långpromenad i skogen. Vi var ute i nästan 2,5 timme, men vi promenerade inte riktigt hela tiden. När vi passerade klubben var Ulla-Britt, Eva och Annika och tränade med sina leonberger så jag stannade och pratade med dem lite också.

Myrrha tycker att det är kul att vara ute när det är blött och geggigt. Hon dricker och plaskar gärna i alla pölar hon kan hitta (vilket är ganska många). En gång läste jag i en bok om aussies att de är renliga av sig. Det är rätt tydligt att Myrrha inte har läst det...

Mmm, mums med lite grus och sand i vattnet.
Fast det är gott även utan grus och sand.
Men varför nöja sig med att bara dricka när man kan ligga i pölen också.


Vill du ha en puss?

1 kommentar:

Anonym sa...

Roligt att onsdagsträningarna har dragit igång igen, vilken tid och plats är det? Så kanske jag och Vip dyker upp nån gång..