onsdag, oktober 22, 2008

Hösthundar

Myrrha och Lyle bland höstlöven

Igår var det soligt och fint så jag och hundarna gick en promenad längs strandpromenaden. Och jag var inte den enda hundägaren som kommit på den idén. Ett gång var det fem hundar med ägare som skulle passera varandra på gångvägen. Men det gick bra för oss; genom att plocka fram en boll så existerade inte de andra hundarna längre i Lyles värld.

Vi var ute i en och en halv timme, men vi gick inte särskilt långt. Myrrha går inte så fort, speciellt inte på strandpromenaden där det finns en massa goda dofter. Det var också väldigt fint solljus, så jag skulle försöka ta lite bilder på hundarna bland höstlöven. Det var lättare sagt än gjort och tog en hel del tid. Myrrha är ju förstås en duktig modell som gör vad man säger till henne och intar olika poser och ansiktsuttryck medan man fotar.

Men Lyle är inte lika medgörlig och har inte tålamod att vara stilla någon längre stund. Och att försöka ta bilder på dem båda två samtidigt... Jag tog en massa bilder: på ena bilden blundade Myrrha och på den andra blundade Lyle; på den ena bilden tittade Myrrha bort och på den andra tittade Lyle bort; på den ena bilden är Myrrha på väg någonstans och på den andra är Lyle på väg någonstans.

En glad Myrrha

Myrrha

Lyle

Världens vackraste modell-Myrrha

Mina hundar i löven

Idag gick jag en kortare promenad med hundarna direkt på morgonen, men annars har det bara blivit korta rastningar. Jag vaknade nämligen med en stor lust att baka, så idag har jag bakat bullar och choclate chip muffins, medan hundarna har legat och sovit.

Inga kommentarer: