lördag, mars 04, 2006

Föreläsning på Medlefors

Myrrha var oförskämt pigg i morse och väckte mig vid halv åtta. Fast det blev husse som fick stiga upp och gå ut med henne och ge henne mat. Själv tog jag det lugnt på morgonen, nästan för lugnt. Klockan tio skulle jag vara på Medlefors för en föreläsning med Pia Åström och Inger Jacobsson och jag borde ha gått hemifrån ca halv tio. Men när klockan var tjugofem över var jag inte ens påklädd. Det blev därför till att cykla så fort jag kunde dit. Och jag hann i tid; jag var till och med nästan tio minuter för tidig.

Föreläsningen var intressant och lärorik, men det allra bästa med att gå på föreläsningarna på Medlefors är ändå maten. Dessutom är det kul att träffa folk. Vissa träffar man ju inte särskilt ofta. Det var tungt att cykla hem eftersom det hade snöat lite grann. Och konditionen är väl inte heller vad den borde vara.

Myrrha har varit hemma med husse och haft tråkigt hela dagen. I kväll ska hon och jag åka upp till stugan och stanna där ett par dagar. Jag är färdig med det skolarbete jag måste göra innan torsdag, så jag tänker bara promenera i skogen med Myrrha och ligga framför brasan med en bra, skönlitterär bok. Det kommer att bli väldigt skönt.

Inga kommentarer: